Microdermal K-18


Microdermalilla pyritään luomaan samanlainen esteettinen efekti kuin transdermal -implantilla, perinteisin lävistysmetodein.

Sijoitus: vapaavalintainen

Paranemisaika: 1-3kk

Ensiasennuskoru: microdermal ankkuri (valittavana myös erivärisiä kristallidiskejä)
(paksuus: 1.6mm, materiaali: titaani)Asennus:
Ihon alle tehdään pieni “tasku” johon Microdermalkorun litteä jalkaosa asennetaan. Jalkaosasta ihon pinnalle asti nousevaan varteen kierretään korun näkyvä osa esim. pallo, piikki, tai diski.
Näin saadaan aikaiseksi vaikutelma ihoon “ruuvatusta” korusta. Microdermalkoruja voidaan asentaa lähes mihin kohtaan kehoa tahansa.
Suosituimpia kohtia ovat kuitenkin otsa, käsivarret, rintakehä, niska, ja navan ympäristö. Perinteisten lävistysten tapaan Microdermal on nopea, ja melko kivuton asentaa (tietenkin kivun tunne on yksilöllistä, ja lävistettävän alueen herkkyyteen sidottua).Hoito:
Paranemisaika vaihtelee noin kuukaudesta kolmeen, eikä Microdermal vaadi perinteisestä lävistyksestä poikkeavaa jälkihoitoa.
Lävistyksen jälkeisiä kipuja ei yleensä esiinny mahdollista kosketusarkuutta ja/tai punotusta lukuunottamatta.Koru:
Microdermalkorun jalkaosa on vain muutaman millin pituinen ja parin millin levyinen… ja tästä nimi “Micro” dermal.
Korun varsiosa on 1.6mm paksu (varressa sisäiset kierteet), ja vaihtopäitä tähän löytyy runsaasti eri kokoisina, mallisina, ja värisinä.

HUOM!
Vaikkakaan Microdermalin asennus prosessi ei ole kovin invasiivinen, suosittelemme että jätät sen kokeneille ammattilaisille.

Videoita täällä

Katso myös: Hoito-ohje